Är du i behov av en ny digital lösning men känner att du behöver lite hjälp med att beskriva dina behov?  Vi är erfarna och vana att ta fram digitala lösningar och har designat och utvecklat produkter och tjänster både i egna ventures och såklart åt alla våra olika kunder som vi hjälpt genom åren. I vårt erbjudande så kan du få hjälp med hela kedjan från användartester, koncept, strategi, grafisk identitet, UI/UX, design, system-, webb- och applikationsutveckling. Med andra ord det som krävs för att ta er idé till en färdig produkt. Det du själv behöver tillföra är att du har ett bolag som kan bära kostnaderna, en budgetmedvetenhet och en affärsmodell. Vi erbjuder en tjänst där vi sätter oss ner tillsammans och tar reda på exakt vad er digitala lösning behöver för att blomstra.

Processen inleds med ett möte som oftast följs upp av en teknisk förstudie och därefter läggs en budget och tidsplan baserat på vårt estimat. Under vårt första möte tar vi fram en plan för vilket material och underlag som är nödvändigt för att komma vidare i processen. Exempel på uppgifter som kan vara svåra att specificera innan vi kan ge ett tydligt estimat är: 

  • Få en god överblick av er idé och specifika krav som kan ställas på produkten en tjänsten. Detta kan vara juridiska krav och förutsättningar eller andra saker som tex rör olika val av betallösningar eller andra nödvändiga data som kanske påverkar personuppgiftslagen.
  • Få en god kännedom om er affärsidés affärsmodell och olika målgrupper.
  • Vad er idé kräver för teknik för att fungera.
  • Vilken bakomliggande struktur som passar er idé bäst såsom olika andra tänkbara stöd och system, tex CRM system eller andra externa verktyg.
  • Ta fram en fundamental idé om en önskad designidentitet och grafisk identitet.
  • Vad ni har för ekonomiska muskler och hur er tidsplan ser ut.
  • Se över vad ni behöver för att lyckas med projektet i form av löpande support, hosting och domäner mm.
  • Er samlade vision med projektet.

Vi kommer självklart under processen ge feedback på era tankar och hjälpa till på alla sätt vi kan för att er idé ska lyckas bli verklighet. Tjänsten är till för dig som har en idé men inte känner dig helt bekväm med alla tekniska termer och koncept. 

Välkommen att ta kontakt med oss så berättar vi mer. Det gör du enklast med hjälp av något av våra formulär via sajten.

Vi hörs!