Hemnet är Sveriges största bostadssajt med 2 miljoner unika besökare varje vecka. Tjänsten erbjuder smarta verktyg såsom bolånekalkyler, restidsuträknare och ritade sökningar som kan användas via mobil, surfplatta eller dator.

WTMG har hjälpt Hemnet med backend utvecklare inom Ruby on Rails.

Hemnet.se

Sedan starten 1827 har KTH utvecklats till ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. KTH är även Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning.

WTMG har bemannat frontend-utvecklare till KTH.

KTH.se

Fotografiska är en privatägd svensk konsthall i Stockholm, grundad av bröderna Jan och Per Broman. Förutom utställningar arrangerar Fotografiska utbildningar, föreläsningar och workshops och har kafé, restaurang och butik.

WTMG har utvecklat Fotografiskas Android app

Fotografiska.eu

3 är idag Sveriges tredje största mobiloperatör och Sveriges snabbast växande mobiloperatör, med Sveriges största 3G-nät.

WTMG har hjälpt Tre med bemanning av en frontend utvecklare.

Tre.se

Widespace grundades år 2007 och har idag 220 anställda, varav drygt 100 i Stockholm, samt kontor i tio länder, inklusive USA. Bolagets tjänst fungerar som en plattform för mobilannonsering, med mediehus som huvudsakliga kunder.

WTMG har hjälpt Widespace med bemanningar och rekryteringar av duktiga front-end och mobilutvecklare

widespace.com

Tele2 AB är en i Kinneviksfärens ingående mobiloperatörer, med verksamhet i 9 länder. Företaget grundades 1993 av Jan Stenbeck och har sitt huvudkontor i Kista inom Stockholms kommun.

WTMG har hjälpt Tele2 med UI/UX kompetens till Tele2 apparna.

tele2.se

Gapminder är en oberoende svensk stiftelse utan politiska, religiösa eller ekonomiska anslutningar. Gapminder producerar gratis undervisningsresurser som gör världen förståelig, baserat på tillförlitlig statistik. Gapminder främjar en faktabaserad världsbild som alla kan förstå och samarbetar med universitet, FN, offentliga organ och icke-statliga organisationer.

Vi har hjälpt Gapminder med flera bemanningar inom frontend och backend utveckling.

Gapminder.org

Leovegas är ett svenskt mobilspelsbolag och leverantör av tjänster inom online casino och sportsbetting såsom bordsspel, videoslots, progressiva jackpottar, videopoker och livebetting till ett antal internationella marknader.

WTMG har hjälpt Leovegas med en backend och en frontend-utvecklare inom bemanning.

Leovegas.se

Fyndiq är en portal för lågprisprodukter där e-handlare kan sälja sina varor till konsumenter. Fyndiq förmedlar affären men har själva inget lager.

WTMG har hjälpt Fyndiq med backend utvecklare inom Python.

Fyndiq.se

Internetstiftelsen i Sverige, IIS, är en oberoende allmännyttig organisation som verkar för en positiv utveckling av internet. Vi har vår hemvist i Sverige och ansvarar för internets svenska toppdomän .se samt driften av toppdomänen .nu.

WTMG har hjälpt IIS med Linux och Amazon kompetens.

iis.se

Evoke Gaming är ett onlinespelbolag baserat i Malta som erbjuder spel genom diverse hemsidor såsom Redbet.com, Whitebet.com, Vinnarrum.com and Bertil.com

 

Evokegaming.com

Campadre är en mötes- och marknadsplats för företag och trendmedvetna konsumenter med ett intresse inom mode och livsstil. Campadre tillhandahåller unika erbjudanden inom mode, hem och inredning, sport, elektronik, resor och andra livsstilsprodukter.

Under flera år har vi hjälpt Campadre att bemanna och rekrytera till deras IT-avdelning

 

RGA är en reklambyrå som vi har hjälpt att bemanna och rekryterat en front-end utvecklare.

RGA.com