Från skogen till internet Fältbiologerna minskar tiden som läggs på administration

Fältbiologerna finns för att vi lever på en planet där människans framfart äventyrar både vår och naturens framtid – därför behövs du. Som medlem ges du möjligheten att hänga i naturen och tillsammans med andra lära dig mer. Du tar ställning för en bättre värld och får chansen att kämpa för det du tror på! Fältbiologerna är Sveriges största ideella förening för natur- och miljöintresserade unga och har funnits sedan 1947.

WTMG har hjälp Fältbiologerna att integrera tre olika system i deras WordPress-sida. Målet med integrationerna var att förenkla arbetet med Fältbiologernas medlemsfunktioner så att Fältbiologerna ska behöva lägga mindre tid på onödig administration.

Integrationer är spännande men nyckfulla varselser Billecta, Spar och Salesforce

Den största utmaningen i projektet var alla de integrationer som skall göras. En persons uppgifter hämtas via statens adressregister (SPAR). Kortbetalningar och autogiromedgivanden sköts via en integration mot Billecta och all medlemsinformation förs automagiskt över till Salesforce där Fältbiologerna för sitt medlemsregister.

Resultatet av alla integrationer blir att Fältbiologerna slipper lägga lika mycket tid på manuell administration och kan koncentrera sig på sin huvudfråga – att skapa en bättre värld.

Är du intresserad av något liknande?

Kontakta oss genom att maila kontakt@wtmg.se.

Kontakt