Smartare värld med hjälp av IoT

Tele2 IOT verkar för att skapa en smartare värld genom att leverera IOT-lösningar som möjliggör morgondagens uppkopplade samhälle.

WTMG har hjälp Tele2 IOT i utvecklingen med en total redesign av Tele2iot.com. Hemsidan är ett viktigt nav i Tele2IOTs totala kommunikation ut mot marknaden och involverar därför flera olika redaktörer. Stort fokus har lagts på att göra det redaktionella innehållet så användarvänligt som möjligt, och skapa en webbplats som skänker så stor frihet som möjligt för alla redaktörer som jobbar med hemsidan, utan att tumma på användarvänligheten för besökaren och slutanvändaren.

Modulärt tänkt för att skapa affärsnytta

För ökad affärsnytta så kommer Tele2iot.com även att användas som grundmall i framställningen av ett antal temporära kampanjsidor, där Tele2 IoT Asset Management är den första kampanjsidan att lanseras. Under projektet har WTMG arbetat med en extern designer och tillsammans med teamet hos Tele2IOT, och vi fortsätter nu med löpande projektledning och vidareutveckling av hemsidan.

Är du intresserad av något liknande?

För att komma i kontakt med ansvarig projektledare Joel ring
0733 899 889 eller maila joel@wtmg.se

Kontakta oss

Responsiv webbplats För alla skärmstorlekar

Precis som i alla våra uppdrag så är tele2iot.com givetvis utvecklad för att stödja alla olika skärmstorlekar, från stora skärmar till minsta smartphones för att kunna tillhandahålla samma information och upplevelse oavsett vem som besöker sidan.