Design och utveckling av hemsida

Företag

Projektledning, design & webbutveckling

Wordpress, Javascript, Vue

Ny design

Pontus Frithiof är ett entreprenörsdrivet företag inom restaurangbranschen. Grundare Pontus Frithiof beskriver själv företaget med följande ord: ”När du är gäst hos mig ska du känna dig sedd och uppmärksammad. Vi vill överträffa dina förväntningar oavsett om du bara slinker in på ett glas eller äter en lång middag”.

WTMG har arbetet med Pontus Frithiof under flera år. När det sedan var dags för en ny hemsida fick WTMG förtroendet att göra en helhetsleverans av design, utveckling och förvaltning.

Besökaren skall snabbt hitta det den behöver

Projektet började med en designfas där vi satte grunderna för hur sidan skulle se ut. En stor utmaning i detta skede var att många av restaurangerna i koncernen har unika grafiska profiler. Detta inkorporerades i designen för att på så sätt kunna ge varje restaurang sin egen känsla trots att de alla ligger under samma huvudsajt.

Arbetet gick därefter vidare med utveckling av flera specialanpassade delar som till exempel en specialdesignad modul för skapande av menyer för restaurangerna. Därefter implementerades också ett kraftfullt användarhanteringssystem för att möjliggöra att respektive restaurang kunde hantera sitt material på ett enkelt och smidigt sätt.

WTMG fortsätter nu arbeta med löpande förvaltning och förbättringar av hemsidan.

Är du intresserad av något liknande?

För att komma i kontakt med ansvarig projektledare Joel ring
0733 899 889 eller maila joel@wtmg.se

Kontakta oss