Silver Life

Företag

Supportintensiva bolag, Startups, grafisk förnyelse, konsolidering av system

Fullservice, Koncept, Grafisk design, Hemsida & System

WordPress Gutenberg + ACF, PHP, Laravel, CSS3, DIBS API, Bootstrap, SSL, MySQL, SASS, Continuous deployment

Designprocessen Kanaloberoende design och en identitet som håller

Uppdraget har delats in i olika delprojekt där en del har varit att ta fram en ny grafisk identitet och ett koncept från grunden som tydligt profilerar och särskiljer Silver Life mot övriga konkurrenter. Målgruppen är medelålders och seniora män och kvinnor i åldrarna mellan 45 – 75+. Precis som i alla våra uppdrag så är designen responsivt anpassad att fungera för olika enheter och skärmstorlekar.

Uppdragsgivaren En startup skapad av Kreab grundaren Peje Emilsson

Silver Life erbjuder ett bekvämt boende under det seniora livets alla skeden med erbjudande om gemenskap, aktiviteter, service och omvårdnad utifrån önskemål och behov. Silver Lifes första fastighetsetablering i Graninge Strand i Nacka öppnade under sommaren 2019, därefter planeras invigningar i Täby samt Upplands Väsby att ske 2021.

silverlife.se Användarvänlig och tydlig webbplats som tilltalar målgruppen

Hemsidan är utvecklad i WordPress och stor vikt har lagts på användarvänlighet och tydlighet för att mindre webbvana användare ska kunna navigera och ta till sig innehållet. På hemsidan kan besökaren bland annat läsa och ta del av alla nya framtida byggprojekt, anmäla sitt intresse för befintliga boenden och signa upp sig som medlemmar i Silver Lifes medlemsregister som fungerar som en kölista för de olika boendeformer som silver Life erbjuder.

Har ditt företag liknande utmaningar som Silver Life?

Kontakta oss via kontakt@wtmg.se eller klicka dig vidare till formuläret så hör vi av oss.

Kontaktformulär

Medlemsportaler & system Medlemsystem & Boendeportalen

Kundsystemen har utvecklats och integrerats mot den publika webbsajten samt mot medlemsregistret för att ge internt stöd för Silver Life admin och mot kund. De två kundportalerna är framtagna för att kunden ska kunna hantera sina medlemsavgifter, kunna se och editera sina personliga uppgifter, hantera önskemål gällande sin boendeform, se aktuella nyheter, erbjudanden och köpa externa tjänster mm.

Adminsystemet Hjärnan bakom en fungerande verksamhet

Det interna adminsystemet har utvecklats med syfte att förenkla hanteringen av Silver Lifes alla kunder och medlemmar samt att minska antalet supportärenden från boende och medlemmar. Systemet har integrerats mot övriga publika sajter och kundsystem för att hantera och administrera medlemmar, betalningsflöden, nyhetsbrev, olika dokument, erbjudanden, boendeenheterna mm. Det har även kopplats på ett kraftfullt statistikverktyg där data från de olika systemen kan analyseras och visas i olika grafer.