Vinges nya design och sammanhängande webb

Företag

Projektledning, Design och Webbutveckling

django, sketch, html, sass, bootstrap, javascript, postgres

Konsten att bevara en tonalitet I modern tappning

Den stora utmaningen i projektet har varit arbetet med att lösa användarupplevelsen i designen och på webbplatsen, genom att behöva anpassa den stora mängden sidmallar efter olika målgrupper och till olika typer av slutanvändare.

Målet har varit att skapa en modern webbplats som ska kännas ny men samtidigt inte gå ifrån det långa arv som finns etablerat i varumärket Vinge. I teamet från WTMG har vi jobbat med en projektledare, en designer och en utvecklare.

Ny grafisk profil Betyder nytt utseende

Designprocessen har utgått från en look & feel-design bifogad av uppdragsgivaren där WTMG tagit över och utformat en fullständig och slutgiltig design för samtliga sidor och olika element som utvecklats och implementerats i front end.

Är du intresserad av något liknande?

Kontakta oss genom att ringa till oss på 08-12 837 32 eller maila kontakt@wtmg.se

Kontakta oss

Hitta rätt direkt Agilt framarbetad UX

Under projektets gång har vi arbetat agilt i ett flertal iterationer. Varje sida fick på så sätt den tid och kärlek den behövde för att resultera i det som idag är nya Vinge.se.

I varje iteration arbetar designern med att ta fram skisser och designexempel som diskuteras och förbättras. Efter det gör utvecklaren verklighet av designen som sedan kontrolleras och testas av projektledaren tillsammans med kund. Om resultatet inte tillfredställer behovet så börjar iterationen om igen och justeringar görs för att skapa det bästa resultatet. Dessa iterationer och korrundor kan variera beroende på uppdragets budget och krav på hastighet.