Digital produktion

Vi brukar lite skämtsamt kalla oss själva för "digitala snickare och målare". Vi ser helt enkelt till att dina idéer blir verklighet och att det blir utfört med kvalitét. I vårt erbjudande ryms projektledning, strategi, design, system-, webb- och mobilutveckling. Vi är gärna med från start till mål men har ingenting emot att vara en del av ett större produktionsteam.

Vår styrka ligger bland annat i vår flexibilitet. När våra kunder beskrivit sina behov för oss så handplockar vi de kompetenser vi anser bäst lämpade att ta sig an projektet. Med ett skräddarsytt produktionsteam skapar vi bästa förutsättningar att leverera ett bra resultat på ett kostnadseffektivt sätt.

Hör gärna av dig och berätta mer om din idé.

Några av våra kunder

Tre bra anledningar att välja oss...

En partner

Genom att välja WTMG som utvecklingspartner får du som kund via våra projektledare tillgång till en bred variation av kompetenser och utvecklingsmöjligheter inom projektledning, strategi, koncept, design, system, webb, mobilutveckling och testning. En partner genom projektets hela livscykel.

WTMG-modellen

Fördelarna med att utveckla agilt i kombination med en transparent projektledning har lagt grunden för den modell vi arbetar utifrån idag. Vi ger våra kunder full insyn och kontroll över hela processen. På så vis kan vi hålla kostnaderna nere utan att tumma på kvalitén.

Resultat

WTMG-modellen möjliggör en ökad kvalitet i leveranserna då nya idéer som kommer upp i utvecklingsarbetet lätt kan implementeras istället för att läggas på en önskelista. Det medför även en ökad kontroll över projektets budget och kostnader samt lägre totalkostnader.

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!