Välkommen till WTMG

WTMG grundades 2010 utifrån en enkel och klar idé – att förenkla digitala projekt – och det är fortfarande vår mission. Vi tror på full transparens och vi ser varje projekt som om det vore vårt eget.

En plats för människor Där alla kan växa

Under resans gång har vi gått från en handfull till över 40 sysselsatta projektledare, utvecklare och designers. Vår modell bygger på slimmade och flexibla produktionsteam som vi skräddarsyr efter våra uppdragsgivares behov. På så vis kan vi erbjuda kostnadseffektiva produktioner och leverera punktligt utan att tumma på kvalitén. Målet är att skapa bättre affärsmässiga värden och resultat för våra uppdragsgivare, där det ska vara enkelt att arbeta vidare med och förstå sin tjänst.

WTMG delas in i tre primära huvudområden där WTMG Create skapar lösningar i projektform ledda av våra projektledare, WTMG People bemannar uppdragsgivare med konsulter och WTMG Förvaltning löpande stödjer våra uppdragsgivare med olika supporttjänster.

Våra Uppdragsgivare Produktion & Konsultation

Uppdrag

Våra uppdragsgivare finns representerade i rad olika branscher och segment. Projekten omfattar allt ifrån design, webbutveckling, apputveckling och olika systemlösningar till support. Vi har fram till idag levererat värde åt mer 350 olika företag, stiftelser, institutioner och föreningar.

Arbetsplats och kultur med individen i fokus

På WTMG lägger vi stort fokus på individen. Vi vill ge alla utrymme att bidra med sin specifika kunskap och talang. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare trivs på jobbet och mår bra. Vi vill att det ska kännas som att komma hem när du går till jobbet, fast lite roligare och mer utvecklande såklart. Här får du möjligheten att jobba med en mängd spännande företag, både i projektform i något av våra interna team inom WTMG Create, eller ta utmaningen som konsult på plats hos någon av våra uppdragsgivare via WTMG People. Vårt nätverk sträcker sig från spännande uppstickare och startups till svenska stoltheter som Klarna, Tele 2 och Spotify.

WTMG står för LojalitetKvalitét och Tillgänglighet.

Värdeorden är starkt sammanlänkade med varandra, utan den ena finns inte den andra. Vårt varumärke bygger på vår ärliga, familjära sammanhållning där vi hjälper och stöttar varandra.

Vision

WTMG vill verka för att vara ett växthus för människor, företag och idéer.

Mission

WTMG strävar efter att vara navet som gör digitala projekt både enklare och bättre för alla, från kund till designer, utvecklare och slutanvändare.

Gillar du vad du ser och vill vara en del av oss?

Kontakta vår Heart Manager Sandra på 0737 21 64 32 eller maila kontakt@wtmg.se

Kontaktformulär

Bli en del av Familjen

Sedan starten för 10 år sedan så var livsstils vision solklar, att hitta en arbetsform där gränsen mellan arbete och fritid skulle suddas ut och ersättas med känslan av att varje dag var en lek med likasinnade, och det lever vi efter än idag.

Vi vill leva som vi lär och driver målmedvetet mot att skapa ett flexibelt arbetsliv med möjligheten att bestämma själv över sin arbetstid. Vi erbjuder intressanta och utvecklande uppdrag, möjlighet att kontrollera arbetsmängd och förmågan att kombinera arbete med familj och fritid, där innehållet och flexibiliteten i arbetet och att ha kul tillsammans är det som driver oss och är viktigast, och det är så vi skapar resultat tillsammans.

Oavsett om du är frilansare med eget bolaget som söker intressanta samarbeten och uppdrag eller om du är intresserad av att joina vårt team som anställd, hör av dig till oss, vi vill komma i kontakt med dig!

Läs mer om alla våra lediga jobb på vår karriärsida.