God Jul & Gott Nytt År

Hej! Här kommer senaste nytt från WTMG!

 


GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Varje dag träffar vi inspirerande människor från världens alla hörn som på ett eller annat sätt är eller vill intressera sig för IT. Tyvärr har alla inte samma förutsättning för att faktiskt få göra det.

Därför har vi valt att donera alla pengar till stiftelsen Help to Help – ett IT bootcamp för kvinnor i Tanzania, som vi budgeterat för julgåvor till våra anställda och kunder, och istället hjälpa andra till att få en karriär inom IT. Det innebär att du har gjort det möjligt för en annan människa att nå sina drömmar!

Jul på WTMG

 

Välkommen Thines!

Vi vill välkomna Thines till WTMG Familjen. Thines kommer förstärka vårt fullstack team inom utveckling och börjar i januari inom vår bemanningsverksamhet.

 

 

Du har väl inte missat..

att vi har börjat med initialer för våra konsulter för att sätta kompetens och erfarenhet i fokus. Vi på WTMG strävar efter ett jämlikt samhälle där varken namn, utseende eller kön ska vara avgörande faktorer.

Tillgängliga WTMG konsulter

 

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!