Är du en duktig utvecklare med passion för front-end eller back-end utveckling och vill arbeta med spännande projekt i en framåtlutad, kreativ och entreprenöriell miljö. Då är du kanske den vi söker!

Vi är ett IT-konsultföretag som drivs av att leva som vi lär. Vi sätter stort fokus vid individen och gillar att utvecklas tillsammans som grupp, där alla ges utrymme att bidra med sin specifika kunskap och talang. För att passa in i rollen som utvecklare på WTMG så bör du ha ett driv att utvecklas som person och några års praktisk erfarenhet av system och webbutveckling. Du får även gärna ha ett särskilt intresse för UI/UX & design. En förutsättning är också att du har goda tal och skriftkunskaper i svenska eller engelska.

Som konsult hos Web Tech Media Group så erbjuds du möjligheten att jobba med en bred variation av olika projekt och uppdrag. Dels så ges du möjligheten att arbeta som en del i våra interna IT-projekt samt ute på plats hos våra olika kunder.

Hos oss får du chansen att i en stimulerande miljö tillsammans med ett skönt gäng växa och utvecklas i din roll som IT-konsult. Vi ger dig förutsättningarna att ta nästa kliv. Du kommer att ges möjligheten att jobba med allt ifrån väletablerade storföretag till Startups och kanske även ges chansen att utveckla din helt egna idé.

Intresserad? –> [email protected]