Din webbsajt löper en risk av 55% att bli attackerad med skadlig kod – så här hjälper vi dig minska dessa risker, så du undviker du att bli hackad.

När tjänsten, hemsidan, systemet eller appen är utvecklad och lanserad gäller det att fortsätta arbeta löpande för att optimera och vidareutveckla så att tjänsten och din investering är långsiktigt hållbar, relevant och säker för dig och dess användare även i framtiden.

Majoriteten av våra kunder väljer att fortsätta jobba nära oss för att kunna vidareutveckla och förbättra sin hemsida med hjälp av våra support-paket.

Trygga din investering med support!

Hör av dig till oss på kontakt@wtmg.se eller använda formuläret via knappen här bredvid.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär

Vi vill nu erbjuda alla våra kunder och intressenter en kostnadsfri hälsocheck av sin hemsida. Vad det innebär är att vi tittar på hur hemsidan är utformad både tekniskt, utseendemässigt och innehållsmässigt och letar efter om vi ser någonting uppenbart som kan bli problematiskt i framtiden. Därefter rapporterar vi till er med en lista på eventuella saker som behöver åtgärdas.

Vi erbjuder olika typer av supportlösningar. Oavsett vilken lösning du väjer så har du som kund alltid ett proaktivt bollplank som känner till och värnar din tjänst både på lång och kort sikt och som ser vad som behöver göras, förstår nästa steg, kan ge råd och som utför själva arbetet.