Fotografiska

Fotografiska är ett av Sveriges mest besökta och populära museum. Deras vision och mål är att uppmuntra till diskussion och samhällsnytta genom att ställa ut konst som riktar sitt fokus mot betydelsefulla samhällsfrågor. Förutom samhällsnyttig konst och en fantastisk utsikt så har även Fotografiska en prisbelönt restaurang där man kan avnjuta rätter som sätter växtriket i fokus.

Vi på WTMG fick tillsammans med en samarbetspartner i uppdrag att ta fram Android-versionen av deras mobilapplikation. Uppdraget gick ut på att ta fram en mobilapplikation som kunder kan använda för att betala för sin entrébiljett direkt i applikationen istället för att stå och vänta i kö.

Förutom det kan man hitta information om pågående utställningar och köpa deras populära posters direkt i appen!

Ladda gärna ner och prova appen här: Fotografiska

 

Kund: Fotografiska

Uppdrag: Mobilutveckling & projektledning

Tekniker & verktyg: Androidutveckling, Klarna API

 

Har Ni en idé Ni behöver hjälp att realisera? Web Tech Media Group erbjuder projektledning, strategi, koncept, grafisk design, system-, webb- och mobilutveckling. Vi har även erfarna konsulter som gärna tar plats i ert befintliga team. Besök oss på wtmg.se eller hör av er till [email protected]

 

Projektledare: Love Sahlin

2017-11-20

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!