GOT YOUR BACK

Got Your Back är en specialiserad företagstjänsts leverantör som erbjuder sina kunder ett stort utbud av tjänster som exempelvis upprättande av juridiska personer, administrativa rådgivning, redovisning och ekonomisk rapportering.

WTMG har under våren hjälpt Got Your Back med design och utvecklingen av deras nya hemsida. Tillsammans med WDW togs det fram en design där WTMG agerade som tekniska rådgivare och fick ge sina synpunkter ur ett UX/UI-perspektiv. En av utmaningarna var att bygga en hemsida som skulle vara enkel och självklar samt även kännas levande för att säkerställa att man når ut till samtliga i Got Your Backs målgrupp.

 

Besök hemsidan här.

Kund: Got Your Back
Ansvarsområden: Projektledning, design & webbutveckling
Tekniker & Verktyg: WordPress, Bootstrap, Sass, NPM och Gulp

Har Ni en idé Ni behöver hjälp att realisera? Web Tech Media Group erbjuder projektledning, strategi, koncept, grafisk design, system-, webb- och mobilutveckling. Vi har även erfarna konsulter som gärna tar plats i ert befintliga team. Besök oss på wtmg.se eller hör av er till [email protected]

Projektledare: Nicklas Andrew

2019-08-14

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!