Gröna Lund

Gröna Lund är ett av Sveriges mest besökta tivoli med över 1.5 miljoner besökare förra året. Det finns över 31 attraktioner och för de som inte gillar höga höjder eller snabba svängar så har de 39 stycken spel och lotterier! Förutom att de har massvis med roliga aktiviteter så bjuder Gröna Lund in massvis med världskända artister varje år! Tidigare år så har världsartister som t.ex. Bob Marley, Elton John och Tina Turner uppträtt på den stora scenen!

Vi på WTMG blev kontaktade av Gröna Lund med uppdraget att ta fram deras nya mobilapplikation. De önskade en app där kunder kunde på förhand betala för sina besök, få information om attraktioner, deras restauranger och kommande konserter.

Ladda gärna ner och prova appen här: Gröna Lund

 

Kund: Gröna Lund

Ansvarsområden: Mobilutveckling

Tekniker & verktyg: React Native, Node.js

 

Har Ni en idé Ni behöver hjälp att realisera? Web Tech Media Group erbjuder projektledning, strategi, koncept, grafisk design, system-, webb- och mobilutveckling. Vi har även erfarna konsulter som gärna tar plats i ert befintliga team. Besök oss på wtmg.se eller hör av er till [email protected]

Projektledare: Love Sahlin

2017-09-14

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!