pS Arkitektur

pS arkitektur är en stockholmsbaserad arkitektbyrå vars motto är att skapa kreativitet genom att hitta egna vägar och inte göra som alla andra. pS startades 1996 och har sedan dess haft framgångsrika samarbeten med bl.a. Red Bull, Microsoft och Chimney.

I takt med att pS Arkitektur vuxit och medverkat i en rad spektakulära uppdrag de senaste åren så krävdes det förbättringar i deras digitala kommunikation.

Syftet med förbättringarna är att på ett mer effektivt sätt nå ut till flera olika målgrupper, beslutsfattare och media för att därigenom stärka varumärket ytterligare och bidra till en bättre konvertering via sajten.

Uppdraget har varit att utveckla en ny webbsajt med stort fokus på struktur, design & responsivitet. WTMG utvecklade även en algoritm för dynamisk PDF-generering som säljstöd kopplat till alla projekt.

Kolla in hemsidan här: pS Arkitektur

 

Kund: pS Arkitektur

Ansvarsområden: Projektledning, design & webbutveckling

Tekniker & Verktyg: WordPress, Bootstrap, JavaScript, Masonry.js

 

Har Ni en idé Ni behöver hjälp att realisera? Web Tech Media Group erbjuder projektledning, strategi, koncept, grafisk design, system-, webb- och mobilutveckling. Vi har även erfarna konsulter som gärna tar plats i ert befintliga team. Besök oss på wtmg.se eller hör av er till [email protected]

Projektledare: Patrik Öster

2017-11-05

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!