Reformark

WTMG har under en längre tid varit ansvariga för utveckling av både Reflex Arkitekturs och pS Arkitekturs respektive hemsidor. Reform är en ny inrednings-och ljusstudio skapad av Reflex inredning och PS Arkitektur. Reform består av 20 inredningsarkitekter, arkitekter, ljusdesigners och projektledare. Förutom renodlade inredningsprojekt så jobbar även Reform med mer komplicerade uppdrag när det gäller framtagande av helhetslösningar för byggnader och miljöer. 

Den nya hemsidan bygger på samma manèr och grundtanke som pS Arkitekturs gamla hemsida, men med mer fokus på både bilder och rörligt innehåll. WTMG har hjälpt Reform med utveckling av en ny WordPress sajt. Uppdraget har varit att utveckla den nya sajten med stort fokus på struktur, design & responsivitet.

Besök hemsidan här.

 

Kund: Reformark
Ansvarsområden: Webbutveckling
Tekniker & Verktyg: WordPress, Bootstrap, JavaScript

 

Har Ni en idé Ni behöver hjälp att realisera? Web Tech Media Group erbjuder projektledning, strategi, koncept, grafisk design, system-, webb- och mobilutveckling. Vi har även erfarna konsulter som gärna tar plats i ert befintliga team. Besök oss på wtmg.se eller hör av er till [email protected]

Projektledare: Patrik Öster

2019-02-22

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!