SAMI

Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation (SAMI) är en ekonomisk förening utan vinstintresse. SAMI samlar in ersättning från företag och verksamheter som spelar musik offentligt. Medlemmar är artister och musiker. Kunder är företag och verksamheter som spelar deras musik.

WTMG har i samarbete med Prototyp och Äventyret designat och utvecklat SAMIs nya webbplats samt tillhörande systemlösningar för ”Mina Sidor” samt ”SAMI-listan”. Genom ”SAMI-listan” så kan medlemmarna dokumentera och registrera låtar och de artister och musiker som medverkar på en låt eller ett album, s.k SAMI-listor. Repertoaren går därefter att se på webbplatsen under MinaSidor, där man även ser vilken ersättning den har genererat och var den kommer ifrån.

Besök sidan här: SAMI

 

Kund: Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation (SAMI)

Ansvarsområden: Projektledning, webbutveckling & systemutveckling

Tekniker & Verktyg: .NET, Javascript, React, PHP, WordPress

 

Har Ni en idé Ni behöver hjälp att realisera? Web Tech Media Group erbjuder projektledning, strategi, koncept, grafisk design, system-, webb- och mobilutveckling. Vi har även erfarna konsulter som gärna tar plats i ert befintliga team. Besök oss på wtmg.se eller hör av er till [email protected]

Projektledare: Joel Magnusson

2017-02-20

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!