Silver Life

Silver Life erbjuder ett bekvämt boende under det seniora livets alla skeden med erbjudande om gemenskap, aktiviteter, service och omvårdnad utifrån önskemål och behov.

Uppdraget har delats in i olika delprojekt där en del har varit att ta fram en ny grafisk identitet och koncept från grunden samt utveckla Silver Lifes publika webbsajt, och en del har varit att utveckla två skräddarsydda backendsystem.

Systemen har utvecklats för att ge internt stöd för kund- och betalningshantering samt en användarportal för befintliga medlemmar. En betallösning från DIBS har kopplats in till webbsajten och integrerats mot systemen för att ge stöd åt smidigare betalningshantering.

Besök sidan här: Silver Life

 

Kund: Silver Life AB

Ansvarsområden: Projektledning, grafisk identitet, webbdesign, system- & webbutveckling.

Tekniker & Verktyg: PHP, Laravel, WordPress, CSS3, DIBS API, Bootstrap, SSL, MySQL, SASS, Continuous deployment.

 

Har Ni en idé Ni behöver hjälp att realisera? Web Tech Media Group erbjuder projektledning, strategi, koncept, grafisk design, system-, webb- och mobilutveckling. Vi har även erfarna konsulter som gärna tar plats i ert befintliga team. Besök oss på wtmg.se eller hör av er till [email protected]

Projektledare: Patrik Öster

2016-08-11

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!