Spendido

Spendido är en interaktiv webbaserad lektion skapad för lärare i syfte att utbilda unga i sund privatekonomi utvecklad på initiativ av Intrum.
WTMG har hjälpt kunden att vidareutveckla tjänsten ytterligare och skapat funktioner samt nya stöd som gör det enklare för admin (läraren) och användare (eleverna) att dela och ta del av innehållet. Bland annat genom att utveckla ett interaktivt Quiz som hjälper läraren att ställa frågor och få svar från eleverna i realtid. Svaren och datan går sedan att få ut i snygga grafer som kan jämföras mot annan data i systemet. Eleven använder tjänsten genom sin mobil, padda eller desktop.

Besök sidan här: https://www.spendido.org/

Kund: Actiontotal och Intrum 

Ansvarsområden: Projektledning, system- & webbutveckling.

Tekniker & Verktyg:  WordPress / PHP / React + Redux

 

Har Ni en idé Ni behöver hjälp att realisera? Web Tech Media Group erbjuder projektledning, strategi, koncept, grafisk design, system-, webb- och mobilutveckling. Vi har även erfarna konsulter som gärna tar plats i ert befintliga team. Besök oss på wtmg.se eller hör av er till [email protected]

Projektledare: Patrik Öster

2019-05-14

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!