Staropramen

Staropramen är en av Tjeckiens absolut populäraste öl och exporteras i dagsläget till över 35 länder. År 1869 slog två tjeckiska entreprenörer ihop sig med viljan att skapa en ny och egen öl. De döpte sitt företag till Staropramen vilket är tjeckiska och betyder “den gamla källan” vilket passar rätt bra då deras moderna produkt är relativt oförändrad från originalet.

WTMG var självfallet stolta över att ta sig an uppdraget att utforma en ny WordPress-site år Staropramens Svenska Filial. Arbetet innebar en stor del designarbete och utveckling för att få fram hemsidans unika design.

Besök sidan här! Staropramen

 

Kund: Staropramen

Uppdrag: Projektledning och utveckling

Tekniker & verktyg: WordPress

 

Har Ni en idé Ni behöver hjälp att realisera? Web Tech Media Group erbjuder projektledning, strategi, koncept, grafisk design, system-, webb- och mobilutveckling. Vi har även erfarna konsulter som gärna tar plats i ert befintliga team. Besök oss på wtmg.se eller hör av er till [email protected]

Projektledare: Joel Magnusson

2017-07-13

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!