Tele2 IOT

Tele2 IOT verkar för att skapa en smartare värld genom att leverera IOT-lösningar som möjliggör morgondagens uppkopplade samhälle.

WTMG har hjälp Tele2 IOT med en total redesign av Tele2iot.com. Fokus vid redesignen av sidan har varit att göra en sida som ger redaktörerna hos Tele2IOT en så stor frihet som möjligt då hemsidan är ett viktigt nav i Tele2IOTs totala kommunikation ut mot marknaden. Sidan kommer också att användas som grund för att kunna göra temporära kampanjsidor i framtiden. Där den första kampanjsidan i raden är Asset Management. Under projektet har WTMG arbetat med en extern designer tillsammans med teamet hos Tele2IOT.

WTMG kommer fortsätta att arbeta med löpande vidareutveckling av hemsidan framöver.

Besök hemsidan här.

Kund: Tele2 IOT

Ansvarsområden: Projektledning, design & webbutveckling

Tekniker & Verktyg: WordPress, WPML, sketch, HTML, CSS, Hotjar

Har Ni en idé Ni behöver hjälp att realisera? Web Tech Media Group erbjuder projektledning, strategi, koncept, grafisk design, system-, webb- och mobilutveckling. Vi har även erfarna konsulter som gärna tar plats i ert befintliga team. Besök oss på wtmg.se eller hör av er till [email protected]

Projektledare: Joel Magnusson

2018-11-12

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!