Twitch

Kund: Twitch Health Capital AB

Ansvarsområden: Projektledning & webbutveckling

Tekniker & Verktyg: WordPress, HTML, CSS

Twitch ett företag specialiserat på förebyggande och proaktiva hälsoprogram som levereras på plats hos kunden eller digitalt. Deras lösningar gör skillnad både för individen och företagets affär. Twitch arbetar med medelstora och stora företag som ser proaktivt hälsoarbete som en viktig investering.

WTMG har hjälpt Twitch med utveckling av en ny hemsida byggd i WordPress. Ingångsvärdet till projektet var att Twitch redan hade bestämt sig för ett tema som de ville utgå från i utvecklingen av sin nya hemsida. Twitch hade också innan WTMG kom in i projektet påbörjat designarbetet tillsammans med en designer. När WTMG kom in i projektet handlade arbetet mycket om att rådgöra hur vi tillsammans kunde anpassa de designskisser som hade gjorts till någonting som gick att realisera utan att gå för mycket utanför ramarna på det tema som hade valts.

twitch desktop

En annan utmaning var att anpassa sidan efter förutsättningarna som besökarna som besöker sidan hade. För att möjliggöra detta gjorde vi en ananlys med hjälp av Google Analytics för att ta reda på vilka som var de vanligaste enheterna och upplösningarna på sajtens besökare.

twitch mobile

Besök hemsidan här.

Har Ni en idé Ni behöver hjälp att realisera? Web Tech Media Group erbjuder projektledning, strategi, koncept, grafisk design, system-, webb- och mobilutveckling. Vi har även erfarna konsulter som gärna tar plats i ert befintliga team. Besök oss på wtmg.se eller hör av er till [email protected]

Projektledare: Joel Magnusson

2018-09-17

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!