Vinge

På Vinge möter du många av Sveriges mest fullfjädrade affärsjurister. De består idag av 450 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Bryssel.

WTMG kom i kontakt med Vinge i samband med att de skulle utveckla sin nya hemsida. Utifrån en look & feel-design som deras reklambyrå gjort så fick vi uppdraget att skapa en fullständig design för samtliga sidor och alla dess olika element. Därefter stod vi även för front end-utveckling och implementerade designen sida för sida.

Utmaningen i projektet var främst den stora mängden sidmallar som var och en behövde anpassas efter olika målgrupper. Sidan skulle kännas ny men samtidigt inte gå från det långa arv som finns i varumärket Vinge. I projektet jobbade vi med en projektledare, en designer och en utvecklare.

Besök hemsidan här.

Kund: Vinge Advokatbyrå

Ansvarsområden: Projektledning, design & webbutveckling

Tekniker & Verktyg: Django, sketch, HTML, Sass, bootstrap, javascript, Jquery, postgres

Har Ni en idé Ni behöver hjälp att realisera? Web Tech Media Group erbjuder projektledning, strategi, koncept, grafisk design, system-, webb- och mobilutveckling. Vi har även erfarna konsulter som gärna tar plats i ert befintliga team. Besök oss på wtmg.se eller hör av er till [email protected]

Projektledare: Joel Magnusson

2017-08-01

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!