Om oss

Web Tech Media Group grundades 2010 utifrån en enkel och klar idé - att förenkla digitala projekt - och det är fortfarande vår mission. Vi tror på full transparens och vi ser varje projekt som om det vore vårt eget.

Under resans gång har vi gått från en handfull till över 40 sysselsatta utvecklare och designers. Vår modell bygger på slimmade och flexibla produktionsteam som vi skräddarsyr efter våra kunders behov. På så vis kan vi erbjuda kostnadseffektiva produktioner och leverera punktligt utan att tumma på kvalitén.

De senaste åren har efterfrågan på duktiga utvecklare ökat kraftigt. Vi insåg tidigt att många av våra kunder behöver hjälp på plats och att vi hade kompetenserna de behövde. Med den insikten startade vi vårt bemanningserbjudande. Idag hjälper vi både små och stora företag med bemanning av utvecklare, tekniska projektledare och designers.

Besök oss

Kom gärna förbi på en kopp kaffe! Vi är alltid här mellan 10.00 och 17.00, men oftast både tidigare och senare!

Kvarngatan 14
118 47, Stockholm

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!