Välkommen till WTMG

Vi är en kreativ och teknikintresserad digitalbyrå som jobbar med koncept, design, webb, applikationsutveckling.

Effektiva team & trygga leveranser Med en personlig känsla

WTMG grundades 2010 utifrån en enkel och klar idé – att förenkla digitala projekt – och det är fortfarande vår mission. Vi är en kreativ och teknikintresserad digitalbyrå som jobbar med koncept, design, webb och applikationsutveckling. Syftet är att engagera våra uppdragsgivare i hela processen, leda projektet framåt tillsammans och skapa mervärden som består. Vi är lyhörda och utgår alltid från varje uppdrags specifika behov. Vi jobbar med hela leveransen och ibland som en del i samarbete med andra byråer och underkonsulter.

WTMG delas in i två primära affärsområden där WTMG Create skapar digitala lösningar i projektform ledda av våra projektledare, WTMG Förvaltning löpande stödjer våra uppdragsgivare med olika supporttjänster.

Våra Uppdragsgivare Produktion & Konsultation

Uppdrag

Våra uppdragsgivare finns representerade i rad olika branscher och segment. Projekten omfattar allt ifrån design, webbutveckling, apputveckling och olika systemlösningar till support. Vi har fram till idag levererat värde åt fler än 400 olika företag, stiftelser, institutioner och föreningar.

Arbetsplats och kultur med individen i fokus

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare trivs på jobbet och mår bra. Vi vill att det ska kännas som att komma hem när du går till jobbet, fast lite roligare och mer utvecklande såklart. Hos oss får du möjligheten att jobba med en mängd spännande företag.

Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss? Kontakta oss via kontaktformuläret.

WTMG står för LojalitetKvalitét och Tillgänglighet

Vision

WTMG vill verka för att vara ett växthus för människor, företag och idéer.

Mission

WTMG strävar efter att vara navet som gör digitala projekt både enklare och bättre för alla, från kund till designer, utvecklare och slutanvändare.

Gillar du vad du ser och vill vara en del av oss?

Kontakta oss via mail kontakt@wtmg.se eller använd formuläret.

Kontaktformulär

Bli en del av WTMG

Vi vill leva som vi lär och driver målmedvetet mot att skapa ett flexibelt arbetsliv där det ställs krav på eget ansvar med möjligheten att själv kunna påverka och planera sin egen arbetstid.

Oavsett om du är frilansare med eget bolaget som söker intressanta samarbeten och uppdrag eller om du är intresserad av att bli en del av vårt team som anställd, hör av dig till oss, vi vill komma i kontakt med dig.