WTMG-familjen växer så det knakar och varje vecka får vi in många ansökningar från duktiga personer som vill börja jobba hos oss. Men hur ser egentligen vår rekryteringsprocess ut och vad söker vi för personer till vår familj?

I skrivande stund består WTMG-familjen av 11 st anställda och drygt 30 underkonsulter som på ett eller annat sätt hjälper våra kunder med deras digitala IT problem. Oavsett om du är direkt anställd av oss eller inte, vill vi att alla ska känna sig delaktiga på vår resa. Vi har under årens lopp lyckats samla individer som alla är proffs inom sin nisch, oavsett om det gäller programmering, design, försäljning eller projektledning.  

Rekryteringsprocessen hos oss kan variera lite beroende på roll, men vanligtvis brukar processen börja med:

En inskickad ansökan

Kanske har du sett en annons på vår hemsida, eller så har du skickat in en spontanansökan. I ansökan vill vi se tydligt varför du vill bli en del av vår familj och vad du kan bidra med. Har du ett brinnande intresse för IT eller vill revolutionera projektledning, perfekt då kan det mycket väl vara så att du går vidare till nästa steg.

Telefonintervju

För oss är du som individ och dina värderingar väldigt viktiga. I vissa fall viktigare än den kunskap du besitter i dagsläget. Under telefonintervjun vill vi därför se vem du är, på riktigt! Därför att det en fördel att du vet vem du är och vet vad du tycker är viktigt i livet för att du ska kunna driva din egen utveckling.

Letar du efter konsulter som kan ta ditt företag till nästa nivå?

Kontakta oss för att få veta mer på info@wtmg.se

Kontakta oss nu

Fysisk intervju 1

I den första fysiska intervjun vill vi veta mer om din erfarenhet och vad som har tagit dig dit du är i dagsläget. Vad har du lärt dig på vägen och hur kan det bidra till vår expansions-resa?

Fysisk intervju 2

Har du tagit dig till den andra fysiska intervjun betyder det att du tror på dig som person. Nu vill vi sätta dina tekniska kunskaper på prov. Den andra fysiska intervjun är också sista steget i vår process, får du ett samtal av oss efter det betyder det att jobbet är ditt. Grattis!

Något som är gemensamt för alla personer i WTMG-familjen är att vi alla brinner för det vi gör. Och gör vi inte det så tar vi reda på varför och lägger upp en handlingsplan för att komma dit vi vill. Hos oss är det viktigt att våga driva sin egen utveckling, vara ärlig, våga göra fel och våga ha roligt!