Bemanning

Genom en mix av vår ständiga närhet till den svenska tech-scenen, vårt upparbetade nätverk till några av branschens mest intressanta och talangfulla utvecklare, entreprenörer och projektledare som jobbat med oss genom åren och en stark tro på människan i kombination med attraktiva uppdragsgivare så har vi tillsammans skapat WTMG Bemanning.

Bemanningserbjudande

Behöver du förstärkning i ditt utvecklingsteam eller kanske skall du bygga ett helt nytt team? Hör av dig till oss. Vi hjälper dig med din bemanning av personal oavsett om behovet är en vecka eller ett år. Vi har tidigare erfarenhet av att bemanna tjänster hos så väl stora som små företag. Ett axplock av våra kunder.

Projekt

WTMG utför konsultarbeten i projektform inom webbutveckling, webbdesign, apputveckling och systemutveckling. Vi bygger ihop en projektgrupp anpassad för just ditt projekt och arbetar alltid enligt våra ledord Passion, Kvalitet och Tillgänglighet.

WTMG-modellen

På WTMG jobbar vi enligt vår egenutvecklade projektmodell. Modellen har vi utarbetat efter att ha dragit lärdomar från flera år med webbprojekt av varierande storlek. Kort och gott så går WTMG-modellen ut på att kunden sätter ett tak för hur mycket projektet får kosta och vad de önskar att det ska innehålla.

Projektstart

När kunden har satt förutsättningarna för projektet bryter vi ner projektet i mindre delar och uppskattar hur mycket vi tror att dessa delar kostar att bygga. I samråd med kunden prioriterar vi därefter de olika delarna i projektet och börjar arbeta enligt prioriteringen. Uppkommer nya förutsättningar under projektets gång tar vi in dessa i prioriteringen och försöker implementera detta så snart som möjligt.

Resultat

WTMG-modellen möjliggör en ökad kvalitet i leveranserna då nya idéer som kommer upp i utvecklingsarbetet lätt kan implementeras istället för att läggas på en önskelista. Det medför även en ökad kontroll över projektets budget och kostnader samt lägre totalkostnader.