Bemanning

Behöver du förstärkning i ditt utvecklingsteam? Genom en mix av vår närhet till den svenska tech-scenen och vårt upparbetade nätverk med några av branschens mest intressanta och talangfulla utvecklare har vi skapat WTMG Bemanning. Vare sig behovet är en vecka eller ett år så har vi talangerna ni söker.

Några av våra kunder…

Vi har hjälpt både stora och små företag med bemanning genom en stark tro på människan i kombination med attraktiva arbetsgivare. Här hittar ni ett axplock kunder vi hjälpt tidigare. 

Produktion

Digital produktion ligger oss varmt om hjärtat. Vi erbjuder projektledning, strategi, koncept, grafisk design, system-, webb- och mobilutveckling. Kort och gott allting som behövs för att ta ert projekt från idé till färdig produkt. Vi skräddarsyr ett produktionsteam helt utifrån era behov och arbetar alltid efter våra ledord – Passion, Kvalité och Tillgänglighet.

WTMG-modellen

Efter många års arbete med digitala projekt har vi lärt oss en hel del. Dessa lärdomar har lagt grunden för den modell vi arbetar utifrån idag. Vi ger våra kunder full insyn och kontroll över hela processen. På så vis kan vi hålla kostnaderna nere utan att tumma på kvalitén. Hör av dig så berättar vi mer! 

Projektstart

När kunden har satt förutsättningarna för projektet bryter vi ner projektet i mindre delar och uppskattar hur mycket vi tror att dessa delar kostar att bygga. I samråd med kunden prioriterar vi därefter de olika delarna i projektet och börjar arbeta enligt prioriteringen. Uppkommer nya förutsättningar under projektets gång tar vi in dessa i prioriteringen och försöker implementera detta så snart som möjligt.

Resultat

WTMG-modellen möjliggör en ökad kvalitet i leveranserna då nya idéer som kommer upp i utvecklingsarbetet lätt kan implementeras istället för att läggas på en önskelista. Det medför även en ökad kontroll över projektets budget och kostnader samt lägre totalkostnader.