Bemanning

Genom ett ständigt nätverkande och vår närhet till den svenska tech- scenen har vi fått kontakt med några av branschens mest intressanta och talangfulla utvecklare och designers. Idag hjälper vi både stora och små företag med både utveckling, design och projektledning.

Dels med egna anställda men också kontrakterade underkonsulter. Vi kan hjälpa er att skala upp er verksamhet, förstärka en avdelning för ett särskilt projekt eller genom att tillföra spetskompetens inom ett särskilt område. Vårt nätverk växer för varje dag som går. Håll utkik här för att se vilka konsulter vi har tillgängliga just nu.

Se vår bemanningprocess nedan
96500+ arbetade konsulttimmar
10 tillgängliga konsulter just nu
100+ lyckade samarbeten
1 år genomsnitt kontraktslängd

Kom igång! Ta del av alla tillgängliga konsulter.

För mer info, kolla in konsultlistan för att se alla våra lediga konsulter och fyll i vårt intresseformulär.

Se lediga konsulter
Dra åt höger för att se hela processen

Uppdragsbeskrivning

Har du inte gjort någon uppdragsbeskrivning med skallkrav så fyller du i formuläret på sidan ”konsultlistan” så hjälper en av våra säljare dig att formalisera en sådan. I annat fall så använder du samma formulär för att komma i kontaktar med en av våra konsultchefer och beskriver då ditt behov och skallkrav såsom teknisk kompetens, krav på erfarenhet, geografiskt vart konsulten ska jobba, uppstart och längd på uppdraget samt om det finns några krav på budget.

WTMG matchar intresse med lämplig konsult

En konsultchef från WTMG matchar uppdragsförfrågan och återkommer med förslag på lediga och lämpliga kandidater som matchar dina olika krav, tillgänglighet samt budget. Om du inte uppgett budget så beslutas detta tillsammans innan vi går vidare till nästa steg. Konsultprofiler och referenser mailas därefter till uppdragsgivaren som tar beslut om vem eller vilka kandidater man vill gå vidare med till nästa steg.

Intervju

När vi hittat en matchad konsultprofil som är godkänd av dig som uppdragsgivare och där konsulten gått igenom och godkänt kraven samt uppdragsförfrågan så bokas en intervju där konsulten och uppdragsgivaren träffas. I vissa fall så följer även en konsultansvarig från WTMG med på detta intervjutillfälle för att ge en bättre service till dig som uppdragsgivare.

Avtal

Vi kommer överens om formalia såsom faktureringsförfarande och ett avtal tas fram och skickas till uppdragsgivaren via digital e-signering.

Uppföljning

Konsultansvarig från WTMG bokar löpande in avstämningar och följer upp så att allt funkar bra mellan dig som uppdragsgivare och konsult. Uppdragsgivaren har genom hela perioden kontakt med sin konsultansvarig från WTMG.

Avtalsförlängning

När det återstår minst 1 månad av konsultavtalets kontraktslängd så föreslås uppdragsgivaren att förlänga med konsulten om detta är möjligt och intresse finns från samtliga parter.