Bemanning

Genom ett ständigt nätverkande och vår närhet till den svenska tech- scenen har vi fått kontakt med några av branschens mest intressanta och talangfulla utvecklare och designers. Idag hjälper vi både stora och små företag med både utveckling, design och projektledning.

Dels med egna anställda men också kontrakterade underkonsulter. Vi kan hjälpa er att skala upp er verksamhet, förstärka en avdelning för ett särskilt projekt eller genom att tillföra spetskompetens inom ett särskilt område. Vårt nätverk växer för varje dag som går. Håll utkik här för att se vilka konsulter vi har tillgängliga just nu.

Se vår bemanningprocess nedan
104500+ arbetade konsulttimmar
15 tillgängliga konsulter just nu
132+ lyckade samarbeten
1 år genomsnitt kontraktslängd

Kom igång! Ta del av alla tillgängliga konsulter.

För mer info, kolla in konsultlistan för att se alla våra lediga konsulter och fyll i vårt intresseformulär.

Se lediga konsulter

Nu erbjuder vi hyrköp av konsulter till våra kunder!

Ibland kanske tiden inte finns för att rekrytera själv, konjunkturläget kanske är oklart eller ni är oroliga för felrekryteringar. Då är hyrköp rätt lösning.
Det fungerar precis som det låter.
Ni hyr in en konsult under en överenskommen period, efter det så beslutar ni om ni vill fortsätta hyra in personen, avsluta uppdraget eller så anställer ni konsulten. För oss är det viktigt att både kund och konsult är nöjda med samarbetet, då är hyrköp en ultimat lösning.
Vi gör rekryteringsarbetet, konsulten arbetar hos er en tid så ni får se om ni trivs tillsammans.

Enkelt, tydligt och tryggt.

Dra åt höger för att se hela processen

Uppdragsbeskrivning

Har du inte gjort någon uppdragsbeskrivning med skallkrav så fyller du i formuläret på sidan ”konsultlistan” så hjälper en av våra säljare dig att formalisera en sådan. I annat fall så använder du samma formulär för att komma i kontaktar med en av våra konsultchefer och beskriver då ditt behov och skallkrav såsom teknisk kompetens, krav på erfarenhet, geografiskt vart konsulten ska jobba, uppstart och längd på uppdraget samt om det finns några krav på budget.

WTMG matchar intresse med lämplig konsult

En konsultchef från WTMG matchar uppdragsförfrågan och återkommer med förslag på lediga och lämpliga kandidater som matchar dina olika krav, tillgänglighet samt budget. Om du inte uppgett budget så beslutas detta tillsammans innan vi går vidare till nästa steg. Konsultprofiler och referenser mailas därefter till uppdragsgivaren som tar beslut om vem eller vilka kandidater man vill gå vidare med till nästa steg.

Intervju

När vi hittat en matchad konsultprofil som är godkänd av dig som uppdragsgivare och där konsulten gått igenom och godkänt kraven samt uppdragsförfrågan så bokas en intervju där konsulten och uppdragsgivaren träffas. I vissa fall så följer även en konsultansvarig från WTMG med på detta intervjutillfälle för att ge en bättre service till dig som uppdragsgivare.

Avtal

Vi kommer överens om formalia såsom faktureringsförfarande och ett avtal tas fram och skickas till uppdragsgivaren via digital e-signering.

Uppföljning

Konsultansvarig från WTMG bokar löpande in avstämningar och följer upp så att allt funkar bra mellan dig som uppdragsgivare och konsult. Uppdragsgivaren har genom hela perioden kontakt med sin konsultansvarig från WTMG.

Avtalsförlängning

När det återstår minst 1 månad av konsultavtalets kontraktslängd så föreslås uppdragsgivaren att förlänga med konsulten om detta är möjligt och intresse finns från samtliga parter.

Vår process

Alla våra konsulter har gått igenom våra processer. Konsultlistan fylls ständigt på med nya konsulter samt med konsulter som vi jobbat med under en längre tid. En del av konsulterna är våra egna anställda och några är underkonsulter. Vi skickar gärna ut konsultprofiler om ni är intresserade av en specifik profil och kompetens.

 

Varför välja WTMG People?

LojalitetKvalitét och Tillgänglighet är tre viktiga värderingar vi jobbar efter. Vi jobbar efter en transparent modell där alla parter ska vara delaktiga och känna till vad som gäller och där prisbilden bedöms utifrån marknadsmässiga riktlinjer och med hänsyn till konsultens specifika önskemål och slutkundens budget. Vi är flexibla och anpassar oss gärna utifrån ett uppdrags specifika krav och är vassa på att matcha rätt kompetens baserat på slutkundens önskemål. Vi har lång erfarenhet och är kunniga inom branschen, och har byggt upp ett brett nätverk av konsulter där alla hjälper varandra med kunskap när det behövs via vår egen kunskapsbank och chatt.