WTMG News April

WTMG ♥ Nalen
Halva priset på lokalhyran!

WTMG är glada och stolta att få jobba med Nalen sedan några är tillbaka, och nu har vi byggt upp en ny landningssida för “Möten & Fest”. Anrika Nalen ligger mitt i Stockholm city och har idag åtta lokaler för möten och fest. Sekelskiftscharmen finns kvar, samtidigt som huset renoverats för att passa alla moderna mötesbehov.

Ange WTMG i din kontakt med Nalen, så ger de dig en exklusiv rabatt på lokalhyran. Rabatten justeras utifrån veckodag och förfrågan, du får som lägst 20 % rabatt och som mest 50 % rabatt. Gäller på evenemang dagtid mot att heldagspaket bokas. Bokningsförfrågan ska vara Nalen tillhanda senast den 17 april.

 

Läs mer på Nalen.com

Hjälp oss att hitta en CTO!

Vi söker en CTO (Chief Technology Officer) med ledaregenskaper som kan hjälpa oss att utveckla och leda våra utvecklar-team inhouse hos WTMG inom produktion. Vi letar efter en person som har en stark entreprenörsanda och som vill jobba med oss på WTMG på vårt fina kontor vid Slussen. Är du intresserad eller känner du någon som kan passa? (Tips belönas) Mer information hittar du på länken nedan ♥

CTO jobbannonsen

 

Välkommen Peder!

Vi vill välkomna Peder till WTMG Familjen. Peder kommer förstärka vårt Fullstack-team. Peder har jobbat flera år som fullstack-utvecklare bla. med tekniker och språk som WordPress PHP, JavaScript, jQuery, Sass, CSS.

 

 

Senaste nytt från WTMG Bloggen.
Förutsättningarna i arbetslivet har förändrats. Det tekniska lösningar har gjort arbetslivet flexibelt och gett medarbetaren mer makt över sin egen tid och sin arbetssituation. Det har skapat nya möjligheter men också utmaningar. Läs mer om hur Miski jobbar som Heart Officer på WTMG och befinner sig i Phuket, Thailand, och jobbar remote samtidigt som hon tränar Muay Thai.
 

Läs mer på vår blogg

 

Senaste konsultlistan

Varje vecka uppdaterar vi tillgängliga konsulterlistan, hittar ni inte den kompetens ni letar efter till ditt projekt eller team så hör gärna av dig till oss så kan vi kolla i vårt nätverk.

 

Tillgängliga WTMG konsulter

 

Kundundersökning

Vi på WTMG är måna om att du som kund ska känna dig nöjd med våra olika leveranser. Vi jobbar därför ständigt med att förbättra och utveckla kundupplevelsen. Vi skulle bli otroligt glada och tacksamma om du har möjlighet att svara på dessa tre frågor. Dina svar bidrar till att vi utvecklas och blir bättre.

 

WTMG kundundersökning
Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!