WTMG News Augusti

 

Hej, Välkommen tillbaka efter sommaren!
Här hittar ni senaste WTMG News!

WTMG fyllde 8år!

Vi passade på att fira vår 8års dag som bolag häromveckan vilket känns jättekul. Vi växer så det knakar och flyttar till nya lokaler på Kvarngatan 14 närmare Slussen den 1 Oktober. Håll utkik längre fram efter en kombinerad födelsedagsfest och inflyttningsfest.

Välkommen Carlos!

Välkommen till WTMG familjen! Carlos börjar 1 Okt på vårt nya kontor vid Slussen. Han kommer hjälpa oss med WordPress-projekt. Carlos Är född i Chile och flyttade hit för 22år sen.

WTMG Rondering

WTMG erbjuder nu produkten WTMG Rondering, Det innebär att vi hjälper er att hålla koll på att er sida fungerar som den ska och håller sig uppdaterad.

Varför behövs en rondering?
Utvecklingen på internet går väldigt snabbt. Någonting som utvecklades för ett halvår sedan kan ett halvår senare behöva uppdateras. Detta betyder att hemsidan ungefär som ett hus behöver underhållas. Vad detta underhåll innebär varierar från hemsida till hemsida. Men det kan till exempel vara att löpande kontrollera så att hemsidan ser bra ut i alla webbläsare, se till att innehållet på hemsidan är anpassat för snabba laddtider eller att hemsidan har de senaste systemuppdateringarna som behövs.

Kontakta oss för mer info!

Audi Tyskland på besök!

Vi fick besök från Audi i Tyskland som åkte runt i Skandinavien för att undersöka hur moderna arbetsplatser ser ut och vilka verktyg vi använder. Vi berättade om WTMG modellen och hur vi jobbat med våra värdeord transparens, kvalitet och tillgänglighet i våra projekt.

 

 

 

 

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!