WTMG News December

 

Välkommen Tobias!

WTMG expanderar styrelsen och rekryterar in Tobias Stenberg. 
Tobias stora passion är entreprenörskap med fokus på snabba tillväxtbolag inom IT, E-handel och retail. Tobias är civilekonom och serieentreprenör, och har startat och drivit flertalet bolag i Sverige och Storbritannien (James Concepts AB, GetTaxi UK Ltd, WTS – Wonder technology Solutions AB och Jack Straithill AB). Han har även ett flertal externa styrelseengagemang (Mipecorp AB och Vässla AB). Tobias kommer att engagera sig strategiskt i WTMGs styrelse och hoppas kunna bidra till vidare tillväxt och skapa bolagsvärden.

 

 

Julglögg hos WTMG

Välkommen på julglögg och lussekatter hos oss 19 december.
Vi bjuder in våra kunder och medarbetare till vårt kontor för att fira året som har gått. Du kommer att hitta massa gott som glögg, julmust, pepparkakor & lussekatter.

Välkommen! 

OSA till oss via eventet

 

 

Du har väl inte missat..

att vi har börjat med initialer för våra konsulter för att sätta kompetens och erfarenhet i fokus. Vi på WTMG strävar efter ett jämlikt samhälle där varken namn, utseende eller kön ska vara avgörande faktorer.

Tillgängliga WTMG konsulter

 

 

Ett stort tack till alla som kom och firade WTMGs 8års dag i vår nya lokal på Kvarngatan 14!

 

 

Mer bilder från eventet

 

 

 

 

Senaste nytt från WTMG Bloggen.

 

WTMG-familjen växer så det knakar och varje vecka får vi in många ansökningar från duktiga personer som vill börja jobba hos oss. Men hur ser egentligen vår rekryteringsprocess ut och vad söker vi för personer till vår familj?
Läs hela inlägget här!

 

 

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!