WTMG News Februari

WTMG har hjälpt Reform med utveckling av en ny WordPress sajt. Uppdraget har varit att utveckla den nya sajten med stort fokus på struktur, design & responsivitet.

Reform är en ny inrednings-och ljusstudio skapad av Reflex inredning och PS Arkitektur. Reform består av 20 inredningsarkitekter, arkitekter, ljusdesigners och projektledare. Förutom renodlade inredningsprojekt så jobbar även Reform med mer komplicerade uppdrag när det gäller framtagande av helhetslösningar för byggnader och miljöer.

Mer info om projektet

 

Studiebesök från Jensen

I veckan hade vi besök från från Jensens yrkeshögskola för projektledare där vi fick chansen att träffa morgondagens arbetskraft och berätta om WTMGs resa samt hur vi jobbar i våra projekt med WTMG modellen.

 

 

Välkommen Daniel!

Vi vill välkomna Daniel till WTMG Familjen. Daniel kommer förstärka vårt WordPress-team. Daniel är född i Sverige men har bott i Florida och Portugal under hans uppväxt. Han är nyss hemkommen från en 6månaders resa i Asien.

 

 

Senaste konsultlistan

Varje vecka uppdaterar vi tillgängliga konsulterlistan, hittar ni inte den kompetens ni letar efter till ditt projekt eller team så hör gärna av dig till oss så kan vi kolla i vårt nätverk.

 

Tillgängliga WTMG konsulter

 

Senaste nytt från WTMG Bloggen.
För att underlätta arbetet framöver inom utveckling av hemsidor på WTMG har vi börjat använda Git genom Bitbucket och specifikt arbetsmetoden Gitflow. Det finns flera olika sätt att använda Git i sitt arbetsflöde och hur man väljer att arbeta med det kan skilja mycket mellan utvecklare. Läs mer om vilken metod vi använder.

 

Läs mer

 

Vi söker personer som har en stark entreprenörsanda och som vill jobba med oss på WTMG på vårt fina kontor vid Slussen. Är du intresserad eller känner du någon som kan passa? Mer information hittar du på vår hemsida.
Karriär på WTMG
Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!