WTMG News Januari

Hej! Här kommer senaste WTMG news!

 

WTMG har växt!

God fortsättning! Hoppas ni har haft en fin jul och nyår. Vi på WTMG har nått den magiska nivån med 10 fantastiska medarbetare och ser fram emot ett spännande 2019. Vi kommer under året anställa 4 personer till så känner ni någon utvecklare eller projektledare så får ni gärna tipsa om oss.

Karriär på WTMG
 

 

 

Förvaltningserbjudande

Vi på WTMG vill finnas där för våra kunder när ni behöver oss. Som ett led i detta har vi tagit fram ett förvaltningserbjudande till alla våra kunder som behöver återkommande stöd med förvaltning av tidigare utvecklade sidor eller system.

Detta erbjudande består av att WTMG avsätter en eller två dagar per månad där vi arbetar med kundens sida. Kunden får tillgång till en egen Projektvy via verktyget Trello där kunden löpande kan lägga in önskemål på saker som kunden vill åtgärda.

Till detta avtal erbjuder vi även möjligheten att teckna expressupport. Vi påbörjar då avhjälpandet inom en arbetsdag.

Är du intresserad av förvaltning, hör av dig till oss!

Kontakta oss
 

 

Välkommen Thines!

Vi vill välkomna Thines till WTMG Familjen. Thines kommer förstärka vårt fullstack team inom utveckling och börjar i januari inom vår bemanningsverksamhet.

 

 

Senaste konsultlistan

Varje vecka uppdaterar vi tillgängliga konsulterlistan, hittar ni inte den kompetens ni letar efter till ditt projekt eller team så hör gärna av dig till oss så kan vi kolla i vårt nätverk.

 

Tillgängliga WTMG konsulter
 

 

 

WTMG Dagen

Vi började året med ett träningspass tillsammans på Allstars Training Center följt av en heldag fylld med övningar inom blland annat kommunikation, där våra värdeord tillgänglighet, lojalitet och kvalitet stod i fokus.

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!