WTMG News Maj

Hej! Här kommer senaste WTMG news!

Spendido är en interaktiv webbaserad lektion skapad för lärare i syfte att utbilda unga i sund privatekonomi utvecklad på initiativ av Intrum och i samarbete med Actiontotal.WTMG har hjälpt till att vidareutveckla Spendidos tjänst ytterligare och skapat funktioner som gör det enklare för lärarna och eleverna att dela och ta del av innehållet. Bland annat genom att utveckla ett interaktivt Quiz som hjälper läraren att ställa frågor och få svar från eleverna i realtid. Svaren och datan går sedan att få ut i snygga grafer som kan jämföras mot annan data i systemet. Eleven använder tjänsten genom sin mobil, padda eller desktop.

 

Läs mer om projektet här
 

 

 

Vi är stolta partners när Sveriges största företagarturné och evenemanget Business Hacks kommer till Nacka den 23 maj.
Det här är dagen då du får verktygen för att bygga framtidens företag, och 10 000-tals företagare har gett högsta betyg landet över. På scen b la Sveriges ledande ledarutvecklare Mia Törnblom och Sveriges främste rikedomsguru Charlie Söderberg. Därför vill vi bjuda 10 av våra härliga företagarkunder på ett riktigt vasst biljettpaket (värde 595 kr) till evenemanget. FÖRST TILL KVARN! Är du intresserad – hör gärna av dig till oss!
 

 

Besök från SVT Nyheter

SVT Nyheter var på besök och intervjuade vår vd Love om de nya turordningsreglerna som regeringen lade fram. Reportaget sändes i Rapport och Aktuellt.

 

 

Fun fact!

Så mycket har WTMG bidragit med i skatt sedan 2016. Vi är stolta att betala skatt och bidra till ett bättre samhälle.

 

 

Senaste konsultlistan

Varje vecka uppdaterar vi tillgängliga konsulterlistan, hittar ni inte den kompetens ni letar efter till ditt projekt eller team så hör gärna av dig till oss så kan vi kolla i vårt nätverk.

 

Tillgängliga WTMG konsulter
 

 

Vi söker personer som har en stark entreprenörsanda och som vill jobba med oss på WTMG på vårt fina kontor vid Slussen. Är du intresserad eller känner du någon som kan passa? Mer information hittar du på vår hemsida.

 

Karriär på WTMG
Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!