WTMG News November

Tele2 IOT lanserat!

WTMG har under det senaste året hjälpt Tele2 IOT med löpande vidareutveckling av deras hemsida byggd i WordPress. Vi har bland annat utvecklat bloggfunktionen på sidan och implementerat språkstöd för tyska. För översättningen har vi använt WPML och iCanLocalize har kopplats på för att kunna hantera beställning av översättningar direkt inne i WordPress.

Mer info om projektet
 

 

Projektledare till vår familj!

WTMG växer och vi söker fler härliga medarbetare, just nu söker vi en projektledare som är teknisk till WTMG Familjen, läs mer och ansök idag via länken nedan. Tips belönas!

Läs mer

Välkommen Johan!

Vi vill välkomna Johan till WTMG Familjen! Johan kommer hjälpa oss med webbutveckling och design i våra projekt på vårt nya kontor. Johan har bla. jobbat med WordPress och react tidigare..

 

Vi börjar med initialer!

Nu har vi börjat med initialer för våra konsulter för att sätta kompetens och erfarenhet i fokus. Vi på WTMG strävar efter ett jämlikt samhälle där varken namn, utseende eller kön ska vara avgörande faktorer.

Tillgängliga WTMG konsulter
Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!