WTMG News Oktober

Senaste nytt från WTMG i Oktober!

WTMG 2.0!

WTMG har nu flyttat till våra nya större lokaler på Kvarngatan 14 vid Slussen. Vi har även implementerat vår nya organisation WTMG 2.0 där vi har rekryterat två nya styrelsemedlemmar varav en ny extern ordförande. Love Sahlin lämnar styrelsen och tar positionen som VD för att kunna driva organisationen mer mål-orienterat. Dessa organisationsförändringar görs för att vi ska kunna växa hållbart och klara framtidens snabba kast.

WordPress 5.0!

I förra veckan så uppdaterades WordPress hemsida med information om att måldatumet för WordPress 5.0 är satt för lansering till den 19 november. Denna uppdatering av WordPress är den största på länge och innebär en hel del ändringar. Vi har tidigare skrivit om en av de större ändringarna på vår blogg som du hittar här. Vill du veta mer om hur detta påverkar dig och din sida? Kontakta din projektledare eller Miski.

 

Välkommen Nicklas!

Vi vill välkomna Nicklas till WTMG Familjen! Nicklas kommer hjälpa oss med att projektleda våra kundprojekt. Nicklas gör sin praktik hos oss och studerar på Jensens yrkeshögskola med inriktning IT-projektledning.

 

 

Behöver ni en konsult?

Är ni i behov av att förstärka ert IT-team? Kontakta oss gärna så kan vi hjälpa er med att hitta designers och utvecklare inom vårt nätverk. Här hittar ni en uppdaterad lista på våra tillgängliga konsulter.

Tillgängliga WTMG konsulter

 

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!