WTMG News September

WTMG växte 45%!

Ett stort tack till alla som bidrar till vår tillväxt – WTMG har växt med 45% senaste verksamhetsåret! Vi stängde just verksamhetsåret med en omsättning på 18,5 MSEK (mot 12.8 MSEK förra verksamhetsåret). Nu siktar vi mot nya mål i vår nya och större lokal från 1 Oktober.

Ny hemsida till Twitch!

Twitch ett företag specialiserat på förebyggande och proaktiva hälsoprogram som levereras på plats hos kunden eller digitalt. Deras lösningar gör skillnad både för individen och företagets affär. Twitch arbetar med medelstora och stora företag som ser proaktivt hälsoarbete som en viktig investering.

WTMG har hjälpt Twitch med utveckling av en ny hemsida byggd i WordPress. Ingångsvärdet till projektet var att Twitch redan hade bestämt sig för ett tema som de ville utgå från i utvecklingen av sin nya hemsida. Twitch hade också innan WTMG kom in i projektet påbörjat designarbetet tillsammans med en designer. När WTMG kom in i projektet handlade arbetet mycket om att rådgöra hur vi tillsammans kunde anpassa de designskisser som hade gjorts till någonting som gick att realisera utan att gå för mycket utanför ramarna på det tema som hade valts.

Läs hela caset här!
 

 

Välkommen Bengt!

Nu tar vi på WTMG nästa steg i vår expansion och rekryterar Bengt Åkesson som vår första externa styrelseordförande. Bengt har tidigare grundat och drivit den framgångsrika contenbyrån Åkesson & Curry.

 

 

 

 

WordPress största uppdateringar genom tiderna.

En av WordPress största uppdateringar genom tiderna. Vi vill denna månaden även passa på att slå ett slag för att gå in och läsa vårt blogginlägg om ”Gutenberg”, WordPress nya Editor, som förutspås revolutionera redaktörsupplevelsen i WordPress.

Läs mer här!
Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Söker du uppdrag som utvecklare? Eller vill du komma i kontakt med oss av en annan anledning? Fyll i formuläret så återkommer vi på direkten. Om du redan vet vem du vill få tag på… klicka här!