Hej!

WTMG söker nu nya talanger som är i startgropen av karriären, med ett brinnande intresse för webbutveckling.

Vi söker designande utvecklare som är bekväma med att bygga ett WordPress-tema från grunden för att implementera en färdig designskiss. Då vissa uppdrag kräver att du tar fram och utvecklar en egen designskiss så ser vi det som en förutsättning att du har ett öga för användarvänlig design & layout och kan hantera nödvändiga verktyg såsom Sketch och/eller Adobe XD. Vi ser det som ett plus om du driver enskild firma eller aktiebolag.

Förutom en spännande arbetsplats och en utmärkt chans att få en fot in i branschen och vässa ditt CV så bjuder vi ofta in till trevliga tillställningar där du har möjlighet att bredda ditt kontaktnät inom branschen.

Samarbetet sker på projektnivå och du har själv möjlighet att bestämma hur mycket och när du vill arbeta. Du kan arbeta på distans om du föredrar, men är alltid varmt välkommen att sitta med oss på vårt kontor på Folkungagatan.

Urvalsprocessen sker löpande och vi kommer vid intresse kalla till intervju. Efter intervju kommer referenstagning att ske och därefter är målet att komma igång med ett skarpt arbete så snart som möjligt.

Om du vill arbeta i en kreativ, framåtlutad och entreprenöriell miljö så skicka ditt en kort beskrivning om dig själv och gärna en portfolio till mig på aron@wtmg.se.

Ha det gott!

/Aron, Projektledare.